Ανοιγόμενη

Ιδανική λύση για ανοιγομένες πόρτες, κουζινόπορτες, πόρτες εισόδου με πανί σίτας fiberglass από ίνες γυαλιού και με δυνατότητα με πορτάκι για κατοικίδια ζώα.

Περισσότερα

Κάθετη Σίτα

Ιδανικές για ανοιγόμενα παράθυρα, με μοντέρνο σχεδιασμό, λειτουργικότητα, ευκολία στη χρήση, με ειδικό μηχανισμό φρένου που εξασφαλίζει άνετη, ομαλή.

Περισσότερα

Μονόφυλλη συρόμενη

Η ιδανική λύση με μηδενικά έξοδα επισκευής, σίτα για μια ζωή. Σίτα συρόμενη αλουμινίου με τελάρο, στοιβαρης κατασκευής με ράουλα με ρόδες από ρουλεμάν.

Περισσότερα

Δίφυλλη συρόμενη

Η Δίφυλλη σίτα αποτελείτε από δυο φύλλα (πλαίσια) αλουμινίου που κινούνται παράλληλα σε δυο διαφορετικές ράγες κύλισης. Τα φύλλα φέρουν ύφασμα σήτας είτε από fiberglass, είτε από αλουμίνιο.

Περισσότερα

Μονόφυλλη Οριζόντια

Η σίτα οριζόντιας κίνησης χρησιμοποιείται σε όλα τα είδη των κουφωμάτων, κυρίως σε μπαλκονόπορτες. Λειτουργεί χειροκίνητα και η επαναφορά της επιτυγχάνεται ομαλά με την βοήθεια του επιβραδυντικού μηχανισμού.

Περισσότερα

Δίφυλλη Οριζόντια

Η σήτα οριζόντιας κίνησης χρησιμοποιείται σε όλα τα ήδη κουφωμάτων, κυρίως σε μπαλκονόπορτες. Η Batos Accessories δίνει την επιλογή στον πελάτη να ορίσει τις διαστάσεις της σήτας ανάλογα με τα μέτρα που επιθυμεί.

Περισσότερα

Plisse με ερπύστρια

Η σίτα αυτή είναι ο νέος τύπος σίτας, ιδιαίτερης αισθητικής κατάλληλη για πόρτες και παράθυρα. Είναι εύκολη στη χρήση καθώς δεν έχει ελατήριο επαναφοράς και σταματάει σε οποιοδήποτε σημείο επιθυμούμε.

Περισσότερα

Plisse χωρίς ερπύστρια

Σίτα με οριζόντια κίνηση που τοποθετείται σε μπαλκονόπορτες ή παράθυρα. Ο βασικός εξοπλισμός της περιλαμβάνει κλείσιμο με μαγνήτη ενώ προαιρετικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και βουρτσάκι.

Περισσότερα

Vision υψηλής ευκρίνειας

Σίτα οριζόντιας κίνησης κατάλληλη για μπαλκονόπορτες με σύστημα κύλισης. Το πανί της έχει εξαιρετική ορατότητα αποκλειστικά από την Phifer.Η τοποθέτηση της είναι εύκολη και αρκετά γρήγορη.

Περισσότερα

Σταθερού Τελάρου

Μια παλιά, αλλά πολύ πρακτική λύση, ιδιαίτερα για μικρά ανοίγματα παραθύρων, και φεγγιτών

Περισσότερα